„Kusmi Tea“ pristato naująją Organic „Tchaï of the Tiger“ – ekologišką stiprios, prieskoniais pagardintos, juodosios arbatos mišinį.
Lygiai kaip ir chai, tradiciniame indiškame gėrime, „Tchaï of the Tiger“ dieviškai sujungia juodąją arbatą su kvapniais prieskoniais.
Recepto pagrindą
... sudaro arbata iš Thiashola - žinomo etiško ekologiškos arbatos augintojo Nilgiri regione, pietvakarių Indijoje. Šiame mišinyje aukštos kokybės juodoji arbata pagardinta ekologiškų prieskonių – imbiero, kardamono, cinamono, saldymedžio, juodųjų ir rožinių pipirų – deriniu, kuris sukuria neįtikėtiną skonio ir aromato harmoniją. Mišinyje tobulai dera stiprios prieskoninės natos ir subtilus, švelniai juntamas saldumas.
Sudėtis: juodoji indiška arbata (32%), imbieras, kardamonas, cinamonas, juodieji pipirai, saldymedis, cikorija, rožiniai pipirai, natūralios imbiero bei cinamono kvaposios medžiagos.
Visi sudėtyje esantys vaisiai, prieskoniai bei žolelės auginami sertifikuotuose ekologiškuose ūkiuose, o naudojamos kvapiosios medžiagos yra 100% natūralios.
Arbata plikoma 90 laipsnių temperatūros vandeniu, plikymo laikas 3-5 min.